Loading

John Kouvakis

Web Developer / Programmer

Over 10 years experience in web development and programming expertise of delivering high quality websites and applications.

You can find out more in my cv or take a look at my projects.

Recomended Services

Angellight, www.aws.gr

Social Profiles

Επιλέγουµε τόνο σε λάδι διότι δεν επιτρέπει την απορρόφηση των βαρέων µετάλλων της κονσέρβας και έχει µικρότερη περιεκτικότητα σε αλάτι συγκριτικά µε τον τόνο σε νερό. Η σαλάτα αυτή είναι πλουσιότατη σε θρεπτικά συστατικά.

 

Υλικά για 4 μερίδες:
1 µεγάλη κονσέρβα τόνος σε ελαιόλαδο, στραγγισµένος
1 µαρούλι σαλάτα
1 µικρό µατσάκι άνηθος
3-4 φρέσκα κρεµµυδάκια ή 1 ξερό
1/2 φλιτζ. καλαµπόκι σε κονσέρβα
1 πιπεριά
1 αβοκάντο
2 κ.σ. ξίδι µπαλσάµικο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χωρίζουµε τα φύλλα του µαρουλιού, τα πλένουµε καλά, τα σκουπίζουµε και τα κόβουµε µε τα χέρια µας σε µέτρια κοµµάτια. Τα ρίχνουµε σε µεγάλο µπολ και προσθέτουµε τον τόνο και το καλαµπόκι.

Ψιλοκόβουµε τα κρεµµυδάκια και κόβουµε την πιπεριά σε µικρούς κύβους. Τα προσθέτουµε και αυτά στη σαλάτα. Ψιλοκόβουµε τον άνηθο και τον πασπαλίζουµε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά. ∆ιακοσµούµε το πιάτο µε φέτες αβοκάντο, ραντίζουµε µε το ξίδι και σερβίρουµε. Εναλλακτικά, σερβίρουµε τη σαλάτα µέσα στο αβοκάντο.